3D Pink Car Soap 473ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek


9,97 € z DDV

202OZ16

Nov izdelek

Premium šampon za pranje vozila

Tag:

Več informacij

3D Pink Car soap je premium šampon za ročno pranje vozil s prijetnim vonjem po češnjah. Odlikuje ga izjemna moč čiščenja izjemna, ki ob enem prinaša sijaj na očiščeni površini ter visoka koncentriranost. Izdelan je s pomočjo 3D zelene tehnologije, kar zagotavlja, da je maksimalno prijazen do uporabnika in okolja. Brez kakršnih koli težav odstranjuje najtrdovratnejšo umazanijo. Unikatne sestavine omogočajo enostavno izpiranje iz površine. Poleg klasične vedrne metode, ga lahko nanašamo tudi s penilci. 
Po uporabi bo površina bleščeče čista, zaradi svojega prijetnega vonja pa je delo oz. pranje z njim prijetnejše.

Prednosti:
- Hiperkoncentriran – vrednost prihranka denarja.
- Pranje z vedrom ali penilcom
- Obstojna visoko peneča formulaŽ
- pH uravnotežen – ne odstrani že obstoječega voska.
- Kemija raztopi umazanijo in cestni film.
- Prosto izpiranje – nič ostankov.
- Ne izsuši kože.
- 100% Biorazgradljiv – okolju prijazna zelena tehnologija.
- Prijeten vonj češnje.

Navodila za uporabo:
Najprej operite pnevmatike in platišča. Ker je šampon visoko koncentriran ga je potrebno redčiti z vodo. Zmešajte 1 pokrovček šampona z 3,7L vode. Vozilo vedno perite ohlajeno in v senci. Vozilo najprej sperite z vodo, da odstranite trde, večje delce umazanije. Začnite prati od strehe navzdol. Če je površina razgreta, vozilo med pranjem večkrat sperite. Ne pustite, da se šampon zasuši na površini. Vozilo sperite z curkom vode. Za varnejše pranje priporočamo uporabo dvo vederno metode. Vozilo po pranju obrišite z krpo za brisanje vozil.

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Vsebuje: Alkoholi, C12-15, etoksilirani, sulfati, natrijeve soli; Tetranatrijev etilendiaminotetraacetat; Sulfonske kisline, C14-16 alkan hidroksi in C14-16 alken, natrijeve soli. Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 Povzroča hude poškodbe oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P280 Nositi zaščito za oči/obraz. P302 + P352 PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko vode. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.




Povezani izdelki