3D GLW Series Ultimate Wash 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


13,97 € z DDV

356OZ16

Nov izdelek

Šampon s povečevalcem sijaja

Tag:

Več informacij

Visoko peneč šampon, ki ne povzroča prask in brez težav odstranjuje umazanijo, cestni film, ne da bi poškodoval površino. Naša napredna formula ustvarja izjemno gosto peno za odlično drsenje rokavice proti močnim nečistočam, hkrati pa pušča sijočo površino. Hiper učinkovita formula šampona za vrhunsko pranje iz serije GLW je posebej zasnovan tako, da ustvarja bogato, izjemno peno, ki se prilepi na površino vašega avtomobila ter zagotavlja največjo pokritost in čistilno moč. Šampon za pranje brez prask uporablja formulo z ultra penjenjem za prodiranje, raztapljanje in vlečenje trdovratne umazanije, cestne umazanije, ptičjih iztrebkov, drevesnih sokov in drugega, kar se lahko nabere na zunanjosti vašega vozila. Kemične formulacije v šamponu 3D's Ultimate Wash omogočajo čiščenje vozila pri polni sončni svetlobi, hkrati pa v vodi suspendirajo škodljive minerale. pH nevtralna formula zagotavlja nežno pranje vašega vozila, ne da bi poškodoval lak vozila. Poleg tega lubricira vse površine barve, tako da boste avto zlahka oprali, ne da bi ga opraskali.

Navodila za uporabo:
Dodajte 30-60ml šampona v vedro z 20L vode in dobro premašajte, da ustvarite bogato peno. Vozilo začnite prati od strehe navzdol, med pranjem večkrat sperite gobo. Po končanem pranju vozilo sperite z vodo in posušite z namensko mikro krpo. Za dodaten sijaj in zaščito priporočamo še nanos katerega izmed quick detailerjev.

Varnostni napotki:
Nevarno: H315 Povzroča draženje kože. H318 - Povzroča resne poškodbe oči. H373 Pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti lahko povzroči poškodbe organov.
P260 Ne vdihavati meglice, razpršila ali hlapov. P264 Po rokovanju temeljito umijte roke, podlakti in obraz. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitna oblačila/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302+P352 Če pride na kožo: Izperite z veliko vode. P305+P351+P338 Če pride v oči: nekaj minut previdno izpirati z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in jih je mogoče enostavno odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite center za zastrupitve ali zdravnika. P314 V primeru slabega počutja, poiščite zdravniško pomoč. P332+P313 Če pride do draženja kože: Poiščite zdravniško pomoč. P362+P364 - Snemite onesnažena oblačila in jih pred ponovno uporabo operite.
P501 Vsebino/posodo odvrzite na zbirno mesto za nevarne ali posebne odpadke, v skladu z lokalnimi, regionalnimi, nacionalnimi in/ali mednarodnimi predpisi.

Povezani izdelki