3D GLW Series SIO2 Ceramic Wash 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


18,97 € z DDV

342OZ16

Nov izdelek

Šampon za ročno pranje vozil

Tag:

Več informacij

Izboljšajte svojo rutino čiščenja avtomobila s 3D GLW Series SiO2 Ceramic Wash, revolucionarnim šamponom za pranje avtomobilov, ki je navdahnjeno s tehnologijo SiO2 Ceramic. Ta napredna formula na novo opredeljuje pomen čiščenja avtomobila, saj ne zagotavlja le površinskega čiščenja, temveč globinsko preobrazbeno čiščenje. Ta izdelek odlikuje njegova sposobnost, da ne samo očisti, ampak tudi zagotovi super hidrofobne lastnosti. To pomeni, da med pranjem avtomobila hkrati poskrbite za trpežno in dolgotrajno zaščito pred vremenskimi vplivi.

Rezultat je več kot le čist avto; to je avto, ki se ponaša z vrhunsko zaščito in neprimerljivim sijajem. Z vsakim nanosom izdelka 3D GLW Series SiO2 Ceramic Wash ne odstranjujete le umazanije, temveč povečujete odpornost in sijaj svojega avtomobila. To je dokaz moči najsodobnejše tehnologije, s katero je lažje kot kdaj koli prej vzdrževati vozilo, ki ni le videti najbolje, temveč je tudi opremljeno za spopadanje z izzivi ceste in okolja. To je prenovljena nega avtomobila, ki združuje čiščenje in zaščito na način, ki zagotavlja, da je vaše vozilo vedno v najboljši formi.

Prednosti:
- Visoka moč čiščenja
- Izjemno drsne lastnosti
- pH nevtralen šampon
- Vrhunska hidrofobna zaščita

Navodila za uporabo: 
Plastenko dobro pretresite. Zmešajte 20ml šampona z 10L vode. Vozilo, plovilo ali letalo operite s pomočjo rokavice, gobe ali krtače z mehkimi ščetinami. Po pranju sperite vse ostanke šampona s površine. Da preprečite nastanek belih sledi vodnega kamna, površino po pranju obrišite z namensko krpo za sušenje ali katerim drugim pripomočkom.

Varnostni napotki:
Pozor: H315 Povzroča draženje kože. H319 Povzroča hudo draženje oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P302 + P352 – PRI STIKU S KOŽO: umiti z veliko mila in vode.



Povezani izdelki