3D All Purpose Cleaner 473ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


11,97 € z DDV

104OZ16

Nov izdelek

Koncentrirano večnamensko čistilo za notranjost in zunanjost vozil

Več informacij

Vsakdo potrebuje odličen APC ali večnamenski čistilec. Zakaj? Ker je vedno nekaj, kar je treba očistiti! 3D All-Purpose-Cleaner je verjetno eden boljših APC-jev na trgu danes. Sestavljen je iz samih vrhunskih sestavin, ki so izjemno učinkovite in predvsem varne za uporabnika saj so izdelek izdelan s pomočjo 3D-Green Technology. Zelena tehnologija 3D je naša zaveza, da se proizvajajo izključno izdelki, ki izpolnjujejo stroga merila, ki vključujejo varnost za uporabnika, varnost za okolje in učinkovitost. Je sredstvo v razpršilki, ki očisti skoraj vsako površino ali material. Čisti, raztopi, emulgira vse vrste organskih, anorganskih madežev, kot tudi bioloških madežev. Trajno odstrani biološke vonjave. Pripravljen za uporabo kadar koli morate odstraniti kakršen koli madež na kakršni koli površini.

Prednosti:
- Večnamensko čistilo, ki je varno za skoraj vse površine.
- Čisti usnje, vinil, gumo, plastiko, sedeže iz blaga in panele.
- Vsebuje encime, ki odstranjuje biološke in organske madeže, hkrati pa trajno odstranijo vonjave.
- Deluje na anorganske madeže, kot so ličila, šminka, motorno olje, mast in katran.
- Pripravljeno za uporabo neposredno iz plastenke ali pa ga je mogoče razredčiti, da kar najbolje ustreza delu.
- Uporaba znotraj ali zunaj avtomobila. Odlično deluje v prtljažniku in motornem prostoru.
- Zelena tehnologija, okolju prijazna formula, biorazgradljivo in V.O.C. skladno.

Navodila za uporabo:
Sredstvo je koncentrirano in ga zato lahko redčimo z vodo v razmerju do 1:10 ali pa ga uporabljamo ne razredčenega. Sredstvo razpršimo direktno na madež, počakamo nekaj časa, speremo z vodo ali zbrišemo z suho krpo. Lahko napršimo tudi na krpo in samo zbrišemo površino.  V odvisnosti od površine si lahko pomagamo tudi s namenskimi pripomočki, kot so čopiči, ščetke,...  

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksiliran natrijev hidroksid; kavstična soda tetranatrijev etilen diamin tetraacetat dinatrijev metasilikat. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. P102 Hraniti izven dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P273 Preprečiti izpust v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/zaščito za sluh. P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj slecite vsa kontaminirana oblačila. Kožo sperite z vodo ali prhajte. P363 Pred ponovno uporabo operite kontaminirana oblačila. P304+P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo namestiti v udoben položaj, ki olajša dihanje. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P405 Hraniti zaklenjeno.




Povezani izdelki