3D Orange Degreaser 3,78L

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 3 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 3 točke ki se lahko spremenijo v popust 0,60 €.


34,97 € z DDV

109G01

Nov izdelek

Močno univerzalno razmaščevalno čistilo

Več informacij

Hitro in učinkovito odstranjuje največjo umazanijo. Njegova hitro delujoča formula, katera ne potrebuje izpiranja, preprečuje nastanek belih madežev. 3D Orange Degreaser je formuliran z limonenom. Olja, ki so skupina kemičnih spojin, znanih kot terpeni. Te spojine se pridobivajo iz lupin pomaranč, limet, grenivk in drugih citrusov. Po ekstrakciji se limonen terpenska olja pogosto imenujejo d-limonen, kar je njegova kemična oblika po predelavi. Ta naravna olja so odlična pri raztapljanju in emulgiranju vseh onesnaženj, ki niso topni v vodi, kot so oljnati filmi, cestni filmi, maščobe, umazanija in gošča, kot tudi drugih umazanij, povezanih s samodejnim delovanjem, kot so škropi žuželk, drevesni sok, cestni katran, nakopičena umazanija itd. Ta organski razmaščevalec na vodni osnovi ima počasno do srednjo stopnjo izhlapevanja, kar zagotavlja odličen delovni čas za razliko od razmaščevalcev s topilom na osnovi nafte, ki izhlapevajo hitreje. Naravna  olja zagotavljajo nizko površinsko napetost na površini, ki jo čistite, kar zagotavlja vrhunsko omočenje površinske umazanije, kar tej formuli omogoča hitrejše in učinkovitejše delovanje.

Prednosti:
- Čistilo z organskimi citrusi na vodni osnovi – začne delovati v nekaj sekundah!
- Primerno za notranje in zunanje čiščenje avtomobilov, ladij, trgovin in doma.
- Uporablja naravne terpene d'Limonene iz pomarančnih lupin in drugih citrusov.
- Odstranjuje olja, maščobe, blato, umazanijo, insekte, drevesni sok, cestno folijo itd.
- Hkrati razmaščuje, čisti in dezodorira.
- Body Shop Safe – odlična alternativa topilom na osnovi nafte.
- Nejedko – Ne=vnetljivo – Nenevarno
- Tehnologija Green Earth 3D – Biorazgradljiva, Prop 65 in V.O.C. skladen.

Navodila za uporabo:
Napršimo na površino, pustimo delovati ca. 1 minuto in speremo z vodo ali obrišiemo s krpo. Sredstvo se na površini ne sme zasušiti. Pred nanosom se prepričajte, da je površina ohlajena. V kolikor je potrebno si pomagamo z namenskimi pripomočki za čiščenje. 

Varnostni napotki:
Vsebuje: Alkoholi, C9-11, etoksiliran natrijev hidroksid; kavstična soda tetranatrijev etilen diamin tetraacetat dinatrijev metasilikat. Nevarno: H314 Povzroča hude opekline kože in poškodbe oči. H412 Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo izdelka ali etiketo. P102 Hraniti izven dosega otrok. P103 Pozorno preberite in upoštevajte vsa navodila. P260 Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P273 Preprečiti izpust v okolje. P280 Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz/zaščito za sluh. P301+P330+P331 PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzvati bruhanja. P303+P361+P353 PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj slecite vsa kontaminirana oblačila. Kožo sperite z vodo ali prhajte. P363 Pred ponovno uporabo operite kontaminirana oblačila. P304+P340 PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo namestiti v udoben položaj, ki olajša dihanje. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in jih je enostavno narediti. Nadaljujte z izpiranjem. P310 Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. EUH208 Vsebuje Limonen. Lahko povzroči alergijski odziv. 





Povezani izdelki