Gtechniq EXOv4 Ultra Durable Hybrid Coating 30ml

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


52,48 € z DDV

-30%

74,97 € z DDV

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 18,37 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Želim čim nižji obrok
3 x 18,37 €
Odplačati želim čim prej
3 x 18,37 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 18,37 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

EXO003

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tag:

Več informacij

EXOv4 je Gtechniq-ov ultimativen hidrofoben premaz, ki zagotavlja bistveno boljše odtekanje vode s površine kot ostali podobni izdelki. Z zagotavljanjem t.i. 'lotus efekta', kateri odbija vodo in umazanijo, vozila zaščitena z EXOv4 ostanejo čistejša in bolj sijoča dalj časa. Zasnovan na naslednji generaciji inorganskih-organskih hibridnih materialov, EXOv4 izpolnjuje Gtechniq-ov cilj – ponuditi izdelek, ki omogooča več časa uživanja z vozilom in manj vzdrževanja. EXOv4 je enostaven za nanos, zagotavlja pa ultimativen odboj vode in umazanije (kontaktni kot 115°). Odporen je na običajne detergente, ki se uporabljajo za pranje vozil, obstojnost premaza pa je ob pravilnem nanosu cca. 18 - 24 mesecev (izdelek je bil preizkušen na dnevno voženih vozilih v severni Evropi in Ameriki).

Vsebina kompleta:
- 30ml EXOv4
- 1 par nitrilnih rokavic
- 1x AP2 Ultra Soft Foam aplikator

Navodila za uporabo: 
EXOv4 se lahko nanaša kot samostojna zaščita ali kot končni sloj po nanosu Gtechniq C1 Crystal Lacquer ali Crystal Serum Light premaza. EXOv4 se nanaša najmanj 3 ure in največ 12 ur po nanosu sloja C1 oz. CSL. Premaz nanašajte na ohlajeno vozilo, v senci (temperatura vozila ne sme biti nižja od 5°C), na popolnoma suho vozilo, prepričajte pa se tudi, da bo ostalo suho 3 ure po nanosu. Z vozila odstranite vso kontaminacijo. Površino prebrišite z Gtechnq Panel Wipe ali podobnim sredstvom, da odstranite vse ostanke olj in maščob (v kolikor nanašate EXOv3 čez C1 oz. CSL ta korak ni potreben). Nadenite si priložene rokavice in na aplikator nanesite par kapljic premaza. EXOv4 razmažite po celotnem panelu. Čisto mikro krpo prepognite na 4 dele ter razmažite in odstranite večino odvečnega premaza z lahkim pritiskom. Nato z novi, čisto mikro krpo odstranite vse ostanke premaza. Pri odstranjevanju si pomagajte z ustrezno lučjo, da odstranite vse ostanke premaza. Priporočamo, da na vozilo nanesete dva sloja premaza. Vozila nato 12 ur ne izpostavljajte vodi.

Vzdrževanje: Priporočamo ročno pranje vozil z uporabo ustrezne merino ali mikrofibra gobe/rokavice, šampona Gtechniq GWash ter Gtechniq MF2 Zero Scratch krpe za sušenje vozila.

Varnostni napotki:
NEVARNO: 
Vnetljiva tekočina in hlapi. V stiku z vodo se sproščajo vnetljivi plini, ki se lahko samodejno vžgejo. Zdravju škodljivo v stiku s kožo in pri vdihavanju. Povzroča draženje kože. Povzroča hude poškodbe oči. Lahko povzroči draženje dihalnih poti. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Lahko škoduje organom pri dolgotrajni ali ponavljajoči se izpostavljenosti. Strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Preprečiti stik z vodo. Hraniti v tesno zaprti posodi. Ne vdihavati dima/meglice/hlapov/razpršila. Po uporabi temeljito umiti roke. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Nositi zaščitne rokavice/zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI VDIHAVANJU: Prenesti osebo na svež zrak in jo pustiti v udobnem položaju, ki olajša dihanje. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki