Gtechniq C1 Crystal Lacquer 30ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 5 točk zvestobe. Vaša košarica skupaj 5 točke ki se lahko spremenijo v popust 1,00 €.


59,97 € z DDV

GTC10.03

Nov izdelek

Keramična zaščita laka

Tega izdelka trenutno ni na zalogi

Tag:

Več informacij

Gtechniq C1 je keramična zaščita laka, katera je bila preizkušena, s strani neodvisne agencije, v najbolj spoštovanem vremenskem objektu na svetu. V tri letni dobi testiranja pod žgočim Arizonskim soncem je panel, zaščiten z C1 obdržal kar 50% več sijaja kot drugo uvrščeni in več kot 70% več kot tretji. Poleg odličnega ohranjanja sijaja je C1 izjemno obstojen, praktično postane del avtomobilskega laka. Odporen je na praske, na površini ustvarja kristalen film, kateri je zelo trd in ščiti pred nastankom prask zaradi napačnega pranja, tudi na mehkih lakih. Obstojnost premaza je 3-5 let.

Navodila za uporabo:
Sredstva nikoli ne nanašajte na neposredni sončni svetlobi. Površina mora biti med nanosom toplejša od 5°C. Nanašajte na popolnoma suho vozilo, prepričajte pa se tudi, da bo ostalo suho 3 ure po nanosu. Med nanosom obvezno nosite zaščitne rokavice, da preprečite stik sredstva z roko. Nanesite par kapljic sredstva na aplikator. Stekleničko nato dobro zaprite, da preprečite strjevanje izdelka. Sredstvo nanesite na površino. Nikoli ga ne nanašajte na celotno vozilo naenkrat, vedno le manjše dele (npr. polovico pokrova motorja). Aplikator, s katerim nanašate C1 zamenjajte vsake 3-4 panele, saj lahko v nasprotnem primeru coating postane lepljiv in težak za odstranjevanje. C1 ustvari skoraj takojšnjo reakcijo z barvnimi/fiberglas molekulami. Reakcijski čas je odvisen od temperature in vlažnosti – pri normalni temperaturi in okoli 50% vlažnosti, priporočamo odstranjevanje premaza po 30-60 sekundah. Določene dele bo verjetno potrebno večkrat prebrisati zato priporočamo uporabo dveh mikro krp. Pri odstranjevanju produkta ne uporabljajte prevelikega pritiska, saj lahko poškodujete površino in premaz. Če premaza ne odstranite, je potrebno mesto spolirati in ponovno zaščititi. Takoj po uporabi, mikro krpe za odstranjevanje premaza operite s čisto vodo, da preprečite kristalizacijo izdelka na krpi. Čas sušenja premaza je 12 ur. V tem času vozila ne izpostavljajte vodi ali vlagi.

Varnostni napotki:
NEVARNO: 
Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča draženje kože. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti v tesno zaprti posodi. Preprečiti sproščanje v okolje. Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči. PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo/prho. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če nastopi draženje kože: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Sleči kontaminirana oblačila in jih oprati pred ponovno uporabo. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti na hladnem. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Povezani izdelki