Auto Finesse Revive 500ml

Z nakupom tega izdelka lahko dobite do 1 točko zvestobe. Vaša košarica skupaj 1 točka ki se lahko spremenijo v popust 0,20 €.


19,97 € z DDV

RVT500

Nov izdelek

Gel za nego in poživitev zunanjih plastik

Category: Nega plastike.
Tag:

Več informacij

Auto Finesse Revive Trim Dressing je vzdržljiv in enostaven gel za zaščito in poživitev vseh zunanjih plastičnih in gumijastih površin. Je zelo enostaven za uporabo, površinam pa zagotavlja vzdržljiv satenast videz. Odličen je za poživljanje zbledelih površin.  Ščiti pred škodljivimi UV žarki in ustvarja odlično hidrofibno zaščito.

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Pred nanosom dobro očistite in posušite površino. Z penastim aplikatorjem nanesite manjšo količino sredstva na površino in dobro vtrite. Pustite, da se posuši. Ostanek sredstva odstranite s čisto mikro krpo. Za večji sijaj lahko nanesete še dodaten sloj.

Varnostni napotki:
Vsebuje: Ogljikovodiki, C11-14, n-alkani, izoalkani, ciklični, <2% aromatov.
Nevarno: H304 Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. EUH066 Ponavljajoča izpostavljenost lahko povzroči nastanek suhe ali razpokane kože. P301 + P310 PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. P331 NE izzvati bruhanja. P405 Hraniti zaklenjeno. P501 Odstraniti vsebino/posodo pri pooblaščenem zbiralcu ali odstranjevalcu nevarnih odpadkov. Pri uporabi lahko pride do nastanka eksplozivne mešanice z zrakom.

Povezani izdelki