Znižana cena!
Shiny Garage Red Devil Degreaser 1L

Shiny Garage Red Devil Degreaser 1L

Ni dodatnih točk zvestobe za ta izdelek ker že ima popust


7,50 € z DDV

-25%

10,00 € z DDV

SG10.61

Nov izdelek

Koncentrirao razmaščevalno sredstvo

Več informacij

Shiny Garage Red Devil je efektivno razmaščevalno sredstvo za odstranjevanje trdovratne umazanije z lakiranih površin, kolotekov, vratnih tečajev in motornega prostora. V nasprotju s podobnimi razmaščevalci, Red Devil za seboj pusti zaščitni sloj, kateri ščiti pred nabiranjem umazanije.

Navodila za uporabo:
Zredčite od 10 do 200ml čistila z 1L vode, odvisno od stopnje umazanije. Narejeno raztopino napršite na površino ter si pri čiščenju pomagajte z mikro krpo, čopičem ali ščetko. Pustite delovati cca. 1 minuto ter nato ostanek čistila sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Po potrebi postopek ponovite. Sredstvo se na površini ne sme posušiti niti ga ne nanašajte na segreto površino.

Varnostni napotki:
Pozor: H318 – Povzroča hude poškodbe oči. P280 – Nositi zaščitne rokavice/zaščitno obleko/zaščito za oči/zaščito za obraz. P305 + P351 + P338 – PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

Povezani izdelki